Elevul de la Laurian care a suferit un accident la piscina Hotelului Maria, în comă

valentin mistreanu inecat piscina hotel mariaElevul de 17 ani care a suferit, luni, un accident în timp ce se afla la piscina hotelului Maria din Botoşani se află în comă de gradul IV pe Secţia ATI (Anestezie- Terapie Intensivă) a Spitalului Judeţean. Medicii au vrut să îl transfere la Iaşi, însă starea acestuia este instabilă, astfel încât este netransportabil, nici cu ambulanţa, nici cu elicopterul.

Adrian Valentin Mistreanu s-a lovit la cap, luni, în piscina de la Maria. În timp ce înota pe sub apă s-a lovit de colţul unor scări ce face accesul în piscină.

like facebookBăiatul se află în plasament la Direcţia Generală de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului, fiind elev la Colegiul AT Laurian.

Vlad Adrian MistreanuO ambulanţă a fost solicitată la faţa locului şi a preluat minorul transportându-l la Secţia de Pediatrie.

Potrivit cadrelor medicale, adolescentul a fost găsit în stop cardio respirator fiind efectuate manevre de resuscitare şi a fost diagnosticat cu un traumatism la cap şi edem pulmonar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *