Bărbatul care şi-a incendiat soţia cercetat pentru tentativă de omor

barbat targa ars upu botosani1Bărbatul, de 40 de ani, din comuna Vlădeni, ajuns împreună cu soţia la spital după ce au suferit arsuri grave, este cercetat pentru tentativă de omor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani ce  îl cercetează pe Vasile Ungureanu pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Femeia lucrează ca inspector fiscal în cadrul Primăriei Vlădeni.

„Din punctul meu de vedere era un profesionist desăvârşit, cunoştea foarte bine domeniul în care lucra şi chiar muncea foarte bine. Şi ca om…era un om deosebit, ne înţelegeam de minune. Chiar şi cu soţul ei, ne-am întâlnit şi ne înţelegeam foarte bine. Pentru noi este un şoc, suntem şocaţi şi nici acum nu putem înţelege pentru că nu am bănuit niciodată, niciunul dintre noi, că s-ar putea întâmpla aşa ceva”, a spus  Voicu Murariu, primarul comunei.

Cristina Ungureanu, de 38 de ani, îl suspecta pe soţul său, Vasile, că o înşeală cu o altă femeie, iar duminică i-a reproşat acest lucru şi a luat o sticlă de benzină şi a aruncat combustibilul pe un scuter cu care bărbatul se plimba prin sat. La nervi, soţul a stropit-o cu benzină, iar la scurt timp a aprins o brichetă.

În acel moment vaporii de benzină s-au aprins, iar cei doi au fost cuprinşi de flăcări. Femeia a suferit arsuri, de gradul II şi III pe o suprafaţă de 90% din corp, iar bărbatul pe 30% din suprafaţa corpului.

„Din gelozie, i-a găsit  lui nişte mesaje pe telefon, numere de telefon. Ea s-a aplecat să ia sticlă să dea foc la motoretă şi el a luat sticla şi i-a pus-o ei în cap, s-a stropit şi el, şi în timpul acela nu ştiu care dintre ei a aprins bricheta. S-au stropit unul pe altul şi…ea are arsuri mari”, a spus o vecină a celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *