Organizarea Festivalului Summer Fest, sub semnul întrebării

public summer fest3Festivalul Summer Fest nu va mai fi organizat vara aceasta la dimensiunile manifestărilor de anul trecut. Şi asta pentru că timpul este mult prea scurt până la organizarea evenimentului şi nici fonduri pentru organizare nu sunt. Primarul Ovidiu Portariuc a delegat, luni, atribuţiile de organizare a festivalului Summer Fest către viceprimarul Cătălina Lupaşcu, care a declarat că urmează să ia o decizie în acest sens.

Nu mai este decât o săptămână şi jumătate până la data anunţată, timpul este prea scurt. Acum două săptămâni, primarul anunţa că va face Summer Fest, în pofida opoziţiei consilierilor PDL-PNL. A dispărut o săptămână, după şedinţele foto din teren, iar ca să nu-şi asume neputinţa ca şi primar a fost mai uşor să dea o dispoziţie în care să delege atribuţiile„, a spus Cătălina Lupaşcu.

like facebookÎn cazul în care se va face, manifestarea va fi una mai mult culturală, cu artişti locali, însă, este chiar posibil ca Summer Fest să nu mai aibă loc vara aceasta.

Festivalul a fost programat să aibă loc între 21 şi 24 august.

2 thoughts on “Organizarea Festivalului Summer Fest, sub semnul întrebării

  1. Nici nu stiti cat mai plangem. Mai bine ati face ceva pentru orasul asta decat sa vorbiti atat despre acest festival. Pentru o familie cu 2-3 copii, parintii muncitori cu salarii minime pe economie sau pe aproape, stiti ce inseamna acest festival? O gaura in bugetul si asa sarac al familiei, copiii vad si cer, nu stiu de nu-i. Luati-va festivalul si duceti-va!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *