Ce spune magnatul Astrei Giurgiu, după înfrângerea de la Botoşani

dinu gheorghe- ioan niculae
Foto: Prosport

După două victorii clare în Liga 1 şi două meciuri mari în Europa League, Astra s-a împiedicat la Botoşani, unde a fost învinsă pe finalul meciului din etapa a treia, 0-1. Ioan Niculae a declarat după meci că este şi vina jucătorilor, dar a găsit principalul vinovat în căldura insuportabilă de la ora meciului.

„Nu sunt dezamăgit, sunt doar supărat. Fotbalul îţi mai aduce şi necazuri, nu doar bucurii. N-am avut nici noroc, dar şi programarea meciului la ora 17:00 a fost idioată. De ce, fiind duminică, n-am jucat de la 18:00 şi a trebuit să îndurăm o căldură insuportabilă? E şi vina jucătorilor mei fiindcă n-au luat meciul în serios, au crezut că va fi uşor”, a spus Ioan Niculae la DolceSport.

Astra Giurgiu a fost învinsă duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii I, în care gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 67. Unicul gol al meciului a fost marcat de Paul Batin, în minutul 85, şutul acestuia fiind deviat în propria poartă de Ben Youssef.

Sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *