Un actor botoşănean joacă într-un film având ca parteneră o vedetă Pro TV

Andrei Cioc(fot stânga) in rolul de nas
Andrei Cioc(fot stânga) in rolul de nas

Un actor botoşănean a început, marti, filmările la un nou film al regizorului Cătălin Mitulescu, care a oferit publicului filme precum „Lover Boy” si  “Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”.

Actorul Andrei Ciopec, proaspat absolvent al UNATC-ului la clasa Florin Zamfirescu, va interpreta rolul unui naş la o nuntă în filmul „Rumeno”, iar soţia lui va fi Mariana Dănescu, cunoscută pentru rolul din serialul „La Bloc „difuzat de Pro Tv, unde o interpreta pe „Lili”,.

„Este un pas important în evoluţia mea ca actor şi este o sansă să lucrez alaturi de Cătălin Mitulescu si de echipa pe care a format-o printre care se afla si prieteni de-ai mei si fosti colegi de la diferite sectii”, a afirmat Andrei Ciopec.

Rolul principal feminim va fi interpretat de Ada Condeescu, protagonista filmului Lover Boy, iar cel masculin de Alexandru Potocean.

Filmul spune povestea lui Radu, un tânăr plecat să muncească în Italia, care revine acasă după un an. O găsește pe Monica, soția lui, total schimbată, iar copilul lor Luca a crescut mai mult decât se aștepta. Cuplul petrece o noapte în care încearcă să se regăsească. Timpul petrecut separat a creat neîncredere și confuzie între cei doi, dar le dă și posibilitatea unui nou început. Andrei Ciopec va participa in septembrie si la finala galei Hop la Costinesti.

One thought on “Un actor botoşănean joacă într-un film având ca parteneră o vedetă Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *