Premii obţinute de doi elevi botoşăneni la Olimpiada Naţională de „Ştiințe pentru juniori”

elevi fara fata (1)În perioada 3-7 august 2014, la Târgoviște, a avut loc Olimpiada Națională de ”Științe pentru Juniori”.

Olimpiada Națională de ”Științe pentru Juniori” este un concurs interdisciplinar complex, care se adresează elevilor din clasele a VII-a, a VIII-a şi a IX-a, subiectele fiind formate din noțiuni de fizică, chimie și biologie. Din județul Botoșani, au participat doi elevi: Bălăucă Ștefan Răzvan de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani și Roșca Ștefania de la Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani.

like facebookElevul Bălăucă Ștefan Răzvan, pregătit la fizică de prof. Bălăucă Cristina Maria și Pintilei Aurelian, la chimie de prof. Guceanu Constantin și prof. Curtman Luminița și la biologie de prof. Huțanu Liviu, s-a clasat pe locul V, obținând mențiunea MEN și fiind selectat în lotul lărgit pentru etapa internațională a olimpiadei. Elevul va participa, în septembrie, la etapa de pregătire a lotului lărgit, care va avea loc la București.

Eleva Roșca Ștefania, pregătită la fizică de prof. Costîn Mihaela, la chimie de prof. Roată Cristina, iar la biologie de prof. Oniciuc Georgeta, a obținut mențiune specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *