Neobişnuit! Reprezentanţii Primăriei vor să facă o galerie foto pe stâlpii din Centrul vechi

Centrul Vechi din BotosaniIdee inedită, dar şi neobişnuită venită din partea reprezentanţilor municipalităţii. Primăria intenţionează să atribuie un contract în valoare de peste 5000 lei unei firme care să realizeze o galeriile foto permanentă în zona pietonală a Centrului istoric.

Concret, înfiinţarea unei galerii expoziţionale permanente în zona pietonală a centrului istoric presupune postarea pe fiecare dintre cei 36 de stâlpi de iluminat a câte două imagini de epocă, cu obiective din locaţia respectivă surprinse de-a lungul timpului, cât şi cu obiective de interes municipal din alte zone.

like facebookData limită de depunere a ofertelor este 11 august. Banii vor fi alocaţi din bugetul local al municipiului.

One thought on “Neobişnuit! Reprezentanţii Primăriei vor să facă o galerie foto pe stâlpii din Centrul vechi

  1. Reprezentantii municipalitatii, in frunte cu domnul Portariuc ar face bine sa gaseasca solutii pentru a stopa prezenta romilor de pe bancile si fantanile arteziene din centrul vechi. Locuiesc in apropiere si cu rusine o spun ca-mi este frica si jena sa trec prin centrul istoric al orasului meu din cauza romilor de toate varstele, care fac o mizerie si o galagie de nedescris. Pacat….s-au investit foarte multi bani in acest proiect dar se folosesc doar romii de aceasta zona care ar trebui sa fie a tuturor botosanenilor. La ce le-ar trebui lor aceasta galerie??? ceva nou de distrus din banii nostri, ai celor care platim taxe si impozite. Ar face bine domnul primar sa gaseasca solutii pentru a atrage populatia orasului si eventualii turisti spre aceasta zona si sa-i oblige pe romi la disciplina!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *