Bărbat transportat, în stare gravă la spital, după ce a fost electrocutat de pe un stâlp şi a căzut de la cinci metri

politisti cazut de la inaltime stalp electricUn bărbat, de 35 de ani, din Miroslava Iaşi a ajuns, joi după amiază, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati după ce s-a electrocutat şi a căzut de pe un stâlp de la o înălţime de aproximativ 5 metri.

like facebookBărbatul lucrează pentru o firmă din Braşov şi monta cabluri de internet şi televiziune pentru firma RCS RDS, pe un stâlp din zona autogării. La un moment dat, potrivit colegului care era cu el, a fost electrocutat şi a căzut de pe stâlp. La sosirea echipajului medical muncitorul era în comă.

” Am preluat un pacient căzut de pe un stâlp de la o înălţime de 5-6 metri cu politraumatism, comă gradul III, instabil hemodinamic. A fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii şi tratament”, a declarat Bogdan Ursu, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie şi unul de criminalişti şi s-a declanşat o anchetă pentru a se stabili modul cum s-a petrecut incidentul.

 

 

politisti stalp scara electric botosanipolitisti stalp scara electric botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *