Inspectorii şcolari susţinuţi de PNL, somaţi să lase scaunele libere de la 1 septembrie. Vezi cine ar putea ajunge la IŞJ!

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Inspectorii şcolari susţinuţi de PNL vor trebui să părăsească posturile până la sfârşitul acestei luni. Acestora li s-a pus în vedere să lase scaunul liber, după ce se întorc din concediul de odihnă. Cel puţin asta susţine Cătălina Lupaşcu, preşedintele organizaţiei municipale de femei a PNL.

Ea susţine că deţine informaţii cum că în locul celor doi inspectori şcolari susţinuţi de PNL, Paul Octav şi Antonica Adăscăliţei, ar urma să fie numit profesorul Cătălina Hodan, de la Şcoala Specială. Cei doi inspectori au fost numiţi prin detaşare până la sfârşitul lunii august.

like facebook„Inspectorii de la inspectorat care vor fi înlocuiți, respectiv cei doi colegi care deja au aflat că vor fi înlocuiți și au aflat și persoana cu care vor fi înlocuiți. Vreau să spun că am tot respectul pentru ei și vreau să spun că în sistem, atâta timp cât au fost în Inspectoratul Școlar au avut coloană verticală și au susținut punctul de vedere în conformitate cu legislația în vigoare și au făcut echipă cu cadrele didactice astfel încât elevii să fie beneficiari ai calității educației pe care școala o furnizează. Fiecare coleg care a fost susținut de noi a fost chemat și i s-a spusă că de la data de 1 septembrie va fi înlocuit. Colegii mei știu lucrul acesta. Își parcurg etapa de concediu de odihnă după care de la 1 septembrie vor fi înlocuiți cu alte persoane. Toți au avut o discuție cu doamna general și li s-a adus la cunoștință să își ia concediu de odihnă fiindcă de la 1 septembrie urmează a fi modificări„, a spus Cătălina Lupaşcu.

Octav Paul a fost inspector de socio-umane, iar Antonica Adăscăliţei -inspector pe învăţământ special. O decizie se va lua şi în cazul inspectorului general adjunct al IŞJ, Otilia Luca, susţinută tot de PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *