Un şofer beat s-a luat la bătaie cu un tânăr pe care îl lovise cu maşina

Politia noaptea accidentUn bărbat de 44 de ani, care a urcat beat la volan şi care a lovit cu maşina un pieton, s-a luat la bătaie cu victima sa. Incidentul a avut loc miercuri seară pe DC 50, în localitatea Buzieni, comuna Băluşeni. Un bărbat de 44 ani, din comuna Curăţel, județul Bihor, care conducea un autoturism înmatriculat în Germania, a surprins şi accidentat uşor un tânăr de 19 ani, din localitate, care se deplasa pe drumul public în calitate de pieton.

Imediat după producerea evenimentului, între cele două persoane implicate a avut loc un conflict, împrejurare în care s-au lovit reciproc, starea conflictuală fiind aplanată de intervenţia poliţiştilor.

like facebookConducătorul auto a fost test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat; acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul a fost de asemenea testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *