VIDEO Protest! A plătit o factură la Modern Calor cu monezi de un ban

caserie modern calor botosaniUn botoşănean a găsit o metodă inedită de a protesta faţă de societatea Modern Calor pentru că îi facturează agetul termic, deşi apartamentul său, situat într-un bloc de pe strada Independenţei, este debranşat de zece ani de la sistemul public de termoficare.

Sorin Cernăuţ s-a deplasat, miercuri, la caseria societăţii de termoficare şi a plătit 48 de lei în monede de un ban, însemnând o pungă de şapte kilograme de fise mărunte.

like facebookAcesta a fost dat în judecată de Modern Calor în toamna anului trecut pentru o restanţă de 117 de lei, reprezentând cheltuielile comune cu încălzirea blocului. După ce a pierdut procesul, bărbatul a fost obligat şi la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 50 de lei.

bani marunti casiera modern calor botosani1Supărat de decizia judecătorilor, dar şi de cea a societăţii, a hotărât să pună la muncă casierele. A adunat bani de la prieteni şi de la magazinele din cartierul unde locuieşte şi a adus aproape 4800 de monede pe care le-au numărat, timp de jumătate de oră, patru angajate ale casierei. Bărbatul este hotărât să plătească toată suma în monede de un ban.

” Este un mod de a protesta faţă de sisteme, pentru că nu este doar Modern Calor. Am avut un proces şi am fost obligat să plătesc aşa zisa căldura de care aş fi beneficiat. Ca să nu vin cu alte chestii zgomotoase, mi s-a părut un mod mai civilizat de a protesta. Nu ştiu cât va rezolva acest lucru, dar sper ca cineva să vadă”, a declarat Sorin Cernăuţ.

De cealaltă parte, casiera de la Modern Calor a spus că nu a fost o problemă să numere banii şi nu a comentat gestul bărbatului.

 

3 thoughts on “VIDEO Protest! A plătit o factură la Modern Calor cu monezi de un ban

  1. Sa – i dati la numarat lui domnisoara Agripina. De ce nu plateste banii castigati in procese de angajati din monedele astea! Nici bani in buget nu are pt. asa ceva!! Rusine dra economista!

  2. O forma de protest pentru cei fara minte. Concluzia este ca a platit. Ori a schimbat pe undeva, ori a adunat de pe jos de la unicul supermarket din oras care da rest aceste monezi, ori a apelat la cunoscuti carora le-a dat o bere care valora mai mult. Va plati in continuare ce are de platit. Tot asa fara minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *