Şoţ şi soţie răniţi într-un accident petrecut într-o intersecţie din Botoşani

accident mercedes masina politiei km zero botosaniUn cuplu a fost rănit, miercuri la amiază, într-un accident rutier petrecut la intersecţia străzilor Victoriei cu Alexandru cel Bun.

Cei doi mergeau, într-un autoturism Opel Astra pe strada Victoriei dinspre Teatrul Vasilache spre biserica Penticostală, când Florin Cozmin Ciobanu, de 25 de ani, aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Italia, ce circula pe strada Alexandru cel Bun, nu a acordat prioritate şi i-a izbit cu maşina în plin.

În urma impactului Opelul a fost proiectat într-un gard viu pe care l-a rupt, iar ambii pasageri, Dorin Murariu, de 59 de ani şi soţia sa au necesitat îngrijiri medicale.

 

opel in gard accident km zero botosani1opel in gard accident km zero botosani1accident mercedes masina politiei km zero botosani2accident mercedes masina politiei km zero botosani1

 

 

 

 

soţ şi soţie opel astra

 

victoriei cu alexandru cel bun

2 thoughts on “Şoţ şi soţie răniţi într-un accident petrecut într-o intersecţie din Botoşani

    1. Mda, adevarat. Au venit capsunarii care cu banii pe 2 luni de dat la sapa isi inchiriaza masini si viseaza ca sunt ale lor. Dar na..trebuie sa agate si ei ceva gagici cu ..uci (m sau b). Se dau cu ele prin tara fiind un pericol public, ei neconducand in viata lor decat tractoare sau roabe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *