Viorel Iliuţă, după protestul de la Psihiatrie: Cu siguranţă, măsuri se vor lua

Viorel Iliuta plecand de la protestul angajatilor de la Psihiatrie
Viorel Iliuta plecand de la protestul angajatilor de la Psihiatrie

Managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, a lăsat să se înţeleagă că, în ciuda protestelor salariaţilor de la Secţia de psihiatrie, va impune un set de măsuri care să reducă deficitul spitalului. El s-a arătat deranjat că presa a ştiut de protestul spontan organizat de angajaţii de la Psihiatrie.

like facebook„E un protest neanunţat. E anunţat presei, dar nu şi conducerii spitalului. E un protest care pleacă de la ideea drobului de sare. Adică spitalul are o situaţie financiară delicată şi se preconizează un set de măsuri. Setul de măsuri este enunţat şi făcut cunoscut. Deocamdată, nu este luată niciuna din măsurile respectiv. Este posibil să se ia un set de măsuri, este posibil să se ia un alt set de măsuri. Cu siguranţă, măsuri se vor lua, aşa încât să se rezolve o parte din deficitul spitalului”, a spus Iliuţă, care a anunţat că se va întâlni, miercuri, cu sindicatele reprezentative ale spitalului.

Foto! Protest spontan la Secţia de Psihiatrie. Vezi motivul!

Aproximativ 90 de salariaţi ai Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul Judeţean au declanşat, miercuri dimineaţă, un protest spontan. Aceştia au întrerupt lucrul în semn de nemulţumire faţă de planul de măsuri luat de conducerea spitalului, plan care vizează şi tăierea sporurilor.

Cadrele medicale de la Psihiatrie spun că sporurile vor fi tăiate cu 25%, drept pentru care şi leafa pe care o vor primi va fi mai mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *