Foto! Protest spontan la Secţia de Psihiatrie. Vezi motivul!

protest psihiatrieAproximativ 90 de salariaţi ai Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul Judeţean au declanşat, miercuri dimineaţă, un protest spontan. Aceştia au întrerupt lucrul în semn de nemulţumire faţă de planul de măsuri luat de conducerea spitalului, plan care vizează şi tăierea sporurilor.

Cadrele medicale de la Psihiatrie spun că sporurile vor fi tăiate cu 25%, drept pentru care şi leafa pe care o vor primi va fi mai mică.

like facebookDaniel Bulboacă, liderul de sindicat de la Psihiatrie, a declarat că sindicatul nu este implicat în protestul angajaţilor. Reprezentanţii Consiliului Judeţean au solicitat conducerii Spitalului Judeţean un plan de măsuri de redresare a unităţii, până la sfârşitul lunii iulie, date fiind datoriile mari acumulate. În urmă cu o săptămână, managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, a anunţat că va umbla la sporurile angajaţilor, pentru a reduce din cheltuielile salariale, pentru că legea permite acest lucru. El a declarat, miercuri, după ce s-a întâlnit cu protestatarii, că planul de măsuri nu este pus în practică, ci va fi discutat înainte cu sindicatele.

Protestul nu are obiect, ci există doar teama de a se întâmpla ceva„, a spus Iliuţă.

protest psihiatrie 2

protest psihiatrie 1

 

One thought on “Foto! Protest spontan la Secţia de Psihiatrie. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *