Bărbat transportat la spital după ce a fost lovit de un autoturism. Şoferul era beat turtă

accident moto manastirea doamnei 4Un bărbat, de 45 de ani, din satul Poaiana oraşul Flămânzi a ajuns, marţi după amizaă, la spital, după ce a fost izbit de o maşină.

aAtodiresei Virgil mergea pe drumul public din localitate, când un autoturism Opel, ce circula pe acelaşi sens, l-a acroşat.

like facebookLa volan s-ar fi aflat Ionel Cazacu, de 40 de ani, însă acesta nu a recunoscut că era şoferul maşinii, iar la faţa locului a izbucnit un scandal între cei care erau de partea pietonului şi cei de partea şoferului.

La locul incidentului a ajuns un echipaj Smurd şi poliţia oraşului Flămânzi. Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate ceea ce s-a întâmplat. Cert este că Ionel Cazacu era sub influenţa băuturilor alcoolice, iar victima a suferit leziuni ce au necesitat transportarea la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati. Şi posibilul şofer a ajuns la spital pentru recoltarea probelor biologice. Iniţial la testarea cu apartul etilotest rezultatul a fost 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele informaţii se pare că şi pietonul era sub influenţa băuturilor alcoolice

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *