Proprietarul celui mai mare iaz din judeţ, acuzat că nu a plătit impozit pe teren

sulita- barajul de la iazul dracsani BotosaniCea mai mare firmă din domeniul piscicol din judeţul Botoşani este acuzată că nu a plăti, ani la rând, impozitul pe terenul pe care se află luciul de apă.  Este vorba de societatea comercială Piscicola, care administrează o suprafaţă de teren cu luciu de apă de 743 de hectare şi care nu a plătit impozit decât pentru 105 hectare.

like facebookUn control al inspectorilor Curţii de Conturi la Primăria Suliţa a arătat că Piscicola SA, patronată de Gheorghe Nistor, nu a plătit impozitele pe terenul de sub luciul de apă şi a obligat administraţia locală să recupereze banii.

Astfel, Primăria Suliţa, prin primarul Costinel Ciubotaru, a emis decizii de impunere pentru impozitele pe terenul de sub luciul de apă pentru ultimii trei ani. Astfel, Piscicola a fost pusă la plata a peste 60.000 de lei.

Omul de afaceri Gheorghe Nistor a atacat în instanţă actul administrativ emis de Primărie, pe motiv că terenul de sub iazul Dracşani este concesionat de la Administraţia Domeniilor Statului şi că el nu trebuie să plătească impozit.

 

2 thoughts on “Proprietarul celui mai mare iaz din judeţ, acuzat că nu a plătit impozit pe teren

  1. ar fi timpul sa ajung dna..si la acest hot cu acte in regula este sustinut iazul de el si de nastase presiune va rugam toate organele statului sa faceti sa vedeti cita mafie exista au fost descoperiti cu sume de bani si confiscati la frontiera ce plecau afara chiar seful iazului nistor a ajuns cu o daci si acuma e sef pe intregul iaz este al lui tot este imposibil unde a ajuns acest hot

  2. hotule ar fi timpu tau sa lasi si sa pleci iazul iA statului nu al tau personal ajunge cit ai supt pleaca undei iohanis sa vada ca se ascunde atita amar de luciu de apa apel va rugam dna . faceti lumina . niam saturat de hoti are si fonduri de milioane este ajutat de stat sa faca bani … cine il sustine . vrem dreptate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *