Consiliul Judeţean a recepţionat lucrarea de modernizare a Spitalului Judeţean. Victor Mihalachi: Este ca la carte

spitalul judeteanLucrările de modernizare a Spitalului Judeţean „Mavromati” cu fonduri europene au fost finalizate, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei. Acesta a declarat că s-a încheiat procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor şi că nu au fost probleme majore la predarea lucrării.

Au fost mici probleme, dar care au fost remediate pe timpul şedinţei pe comisii. La Spitalul Judeţean, ţinând cont că s-a lucrat pe bucăţi şi că nu putea fi închis, s-a mai împins câte un pat pe perete. În perioada de garanţie de cinci ani vom tot urmări dacă apar probleme„, a spus Achiţei.

like facebookReprezentantul firmei Victor Construct, Victor Mihalachi, are numai cuvinte de laudă la modul cum arată acum unitatea spitalicească.

Totul este conform proiectului. Este ca la carte. Am încasat banii. Mulţumesc frumos, totul este în regulă. Sunt cu plata la zi, pentru că am lucrat foarte bine şi lucrăm foarte bine. Respectăm contractul, beneficiarul„, a fost declaraţia lui Mihalachi.

Investiţia s-a ridicat la 36 milioane lei, însă, pe parcurs, au apărut lucrpri suplimentare care au depăşit 4 milioane lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *