VIDEO Hohote de plâns şi leşinuri la înmormântarea tânărului decedat în accidentul de la Dumbrăveni

inmormantare dragos prisacariu dorohoi7Rudele tânărului, de 25 de ani, mort în accidentul rutier de la Dumbrăveni l-au condus pe ultimul drum. Cumnata lui Dragoş Prisecariu nu a mai rezistat durerii şi a cedat.

Prietenii au luat-o în braţe din biserică, iar la faţa locului a fost chemată o autospecială Smurd. Cadrele medicale au preluat tânără şi au transportat-o la spital. Mama tânărului nu se putea împăca cu gândul că fiul ei nu mai este şi îi striga să se mai uite o dată la poza cu el şi proaspăta sa soţie, Adina.

Toţi prietenii şi cunoscuţii lui Dragoş au primit câte o amintire de la familia victimei accidentului de la Dumbrăveni. Tinerii care au participat la funeralii au purtat tricouri negre cu chipul tânărului mort.

FOTO Înmormântare cu fanfară pentru dorohoianul mort în accidentul de la Dumbrăveni

 

inmormantare dragos prisacariu dorohoi1inmormantare dragos prisacariu dorohoi3inmormantare dragos prisacariu dorohoi4inmormantare dragos prisacariu dorohoi6inmormantare dragos prisacariu dorohoi8inmormantare dragos prisacariu dorohoi10

2 thoughts on “VIDEO Hohote de plâns şi leşinuri la înmormântarea tânărului decedat în accidentul de la Dumbrăveni

  1. O tragedie…Si ce face ca totul sa fie o ironie a destinului e ca la omorat femeia care ii era sotie cu o masina cumparata de el cadou ceea ce ne dovedeste ca viteza, imprudenta, masinile astea cu volan pe dreapta aparute ca ciupercile dupa ploaie si in special nerespectarea regulilor de circulatie fac, ca astfel de lucruri sa se intample aproape zilnic….si mai e un lucru: daca nu stapanesti volanul sau te pornesti la drum cu intetia de a incalca regulile de circulatie mai bine STAI ACASA !!!! pt k sa nu plateasca altii cu viata pentru tampeniile tale. Eu cand am terminat de scoala de soferi instructorul mi-a spus un ucru pe care inca nu l-am uitat: MARE ATENTIE PT CA, CU PERMISUL IN MANA ESTI UN POSIBIL VIITOR CRIMINAL! Lucru care in cazul asta s-a dovedit a fi adevarat!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *