O firmă din Iaşi se angajează să organizeze Summer Fest

public summer fest3Agenţia din Iaşi a trimis o adresă Executivului Primăriei prin care se angajează să organizeze, gratuit, în perioada 21-24 august, ediţia a VIII-a a Festivalului Verii la Botoşani. Potrivit reprezentanţilor agenţiei, spectacolele vor fi gratuite şi se vor adresa tuturor categoriilor de vârstă, iar evenimentul va reuni berării mobile, comercianţi din domeniul industriei alimentare, comercianţi de produse alimentare, jocuri de distracţie.

Costurile legate de programul artistic şi costurile scenotehnice, vor fi finanţate în totalitate de agenţia noastră. Vă înaintăm propunerea ca Primăria Municipiului Botoşani să fie coorganizator în derularea evenimentului, susţinând evenimentul cu locaţia şi utilităţile necesare derulării„, se mai precizează în cerere.

Viceprimarul Eugen Ţurcanu susţine că agenţia din Iaşi a mai organizat Festivalul Verii la Botoşani şi în anii anteriori.

like facebookAm fost contactaţi de o firmă care a mai organizat astfel de evenimente şi care şi-a manifestat disponibilitatea de a face festivalul gratuit. Domnul primar ştia de vineri de acest demers, dar a declarat că face eforturi să organizeze evenimentul. I-am dat o mână de ajutor. Pentru buna desfăşurare a manifestării, îl sfătuiesc să găsească surse de finanţare de la HSR, de la firma care proiectează pe bandă rulantă în Primărie, de la Cornell′s Floor, de la firma care reabilitează într-o veselie şi de la alte firme prietene„, a spus Eugen Ţurcanu.

Firma din Iaşi va beneficia, în schimb, de resurse din chirii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *