Victor Mihalachi despre strada Primăverii: Va fi o lucrare reprezentativă pentru firma noastră

ovidiu portariuc si victor mihalachi strada primaverii botosani2Circulaţia pe strada Primăverii va fi restricţionată, de săptămâna viitoare, când se va începe turnarea asfaltului. Patronul Victor Construct, Victor Mihalachi, a spus că lucrările se vor desfăşura şi până la orele 22,00, drept pentru care a făcut apel la şoferi şi cetăţenii din zonă să fie înţelegători.

Ne este greu, pentru că sunt multe maşini pe stânga şi pe dreapta. Am vorbit cu domnul primar, care încearcă să trimită o echipă de la Primărie, care să stea tot timpul aici. Este şina de tramvai care este cu probleme şi sunt multe cămine acoperite. Ni s-a stricat şi freza, iar un cap de freză costă un miliard lei. Este numele firmei în joc, Victor Construct, au fost nişte nelămuriri cu proiectarea, cu intrările la blocuri, cu parcările, dar va fi o lucrare reprezentativă pentru firma noastră, aşa cum au fost toate. Să nu fie supăraţi şi rog să nu critice lumea când lucrăm”, a spus Mihalachi.

like facebookPrimarul Ovidiu Portariuc a declarat că va suplimenta suma alocată iniţial pentru modernizarea străzii Primăverii, dacă va fi nevoie. Până la această dată a fost alocat un milion lei.

Vom avea şi echipaj al Poliţiei Rutiere, dar rugămitea este către maşinile parcate în zonă, către cetăţenii care locuiesc în zonă să găsească căi de acces alternative şi să nu blocheze lucrarea. Va fi greu o lună, o lună şi jumătate„, a spus Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *