Ovidiu Portariuc şi Victor Mihalachi au stabilit data finalizării lucrărilor de pe strada Primăverii

ovidiu portariuc si victor mihalachi strada primaverii botosaniPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc a inspectat, marţi, alături de patronul Victor Construct  lucrările de pe strada Primăverii.

Victor Mihalachi a menţionat că turnarea asfaltului va începe de săptămâna viitoare fiind nevoie de impunerea unor restricţii de circulaţie.

În acelaşi timp, patronul firmei de construcţii a menţionat că lucrarea va avea nevoie de fonduri suplimentare pentru că s-au făcut lucrări ce nu au fost prevăzute în proiect, respectiv intrări la blocurile din zonă. Constructorul a estimat finalizarea lucrărilor până la data de 25 octombrie.

„Lucrările continuă în forţă. Avem angajamentul constructorului că se va lucra în perioada următoare în forţă la turnarea asfaltului. O să avansăm vizibil pe această porţiune„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

 

ovidiu portariuc si victor mihalachi strada primaverii botosani2ovidiu portariuc si victor mihalachi strada primaverii botosani1ovidiu portariuc si victor mihalachi strada primaverii botosani3ovidiu portariuc si victor mihalachi strada primaverii botosani4

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *