O înmormântare ţigănească l-a scos din sărite pe un consilier local

Gheorghe iavorenciuc corneliu furtunaConsilierul local  a criticat, luni,  faptul că oamenii legii nu au luat nicio atitudine în cazul unui „tămbălău care a avut loc pe Bulevardul Mihai Eminescu”.

Corneliu Furtună a spus că timp de mai multe zile au răsunat boxele pe Bulevard, la o înmormântare ţigănească, însă, nici Poliţia şi nici Jandarmeria nu au intervenit pentru a-i amenda pe cei care au creat disconfort în zonă.

De vreo două zile este un tămbălău întreg pe Bulevard, lângă Şcoala 10, iar Poliţia nu a sesizat nimic. Jandarmeria, care a trecut pe acolo, a spus că nu se amestecă şi că nu au ce face, Poliţia nu răspunde, nu intervine. Am tendinţa să cred că vom deveni noi minoritari. Sunt ferm convis că dacă oricare dintre noi cei de aici am scoate boxele şi am face tam-tam pe Bulevard, în secunda doi oaspeţii de la presă ar scrie vreo două săptămâni. De ce nu reacţionează, apropo de comisia de la ordine publică. L-am sunat pe domnul şef al Poliţiei Municipale, dar nu a avut bunăvoinţa să-mi răspundă„, a spus Furtună.

like facebookDeclaraţia a fost făcută de Furtună, după ce pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu local a fost supus spre aprobare un proiect de hotărâre privind vânzarea unui imobil către Asociaţia Partida Romilor-Pro Europa.

Proiectul a fost respins, majoritatea consilierilor locali votând împotriva ascestuia.

One thought on “O înmormântare ţigănească l-a scos din sărite pe un consilier local

  1. traim in romania, la ce ne putem astepta ? in maxim 20 ani romania va fi india. se inmultesc de 10 ori mai rapid de cat noi, fac cate 5 copii de „familie”. nu va mai complicati, tiganii vor fi stapanii nostri, iar noi vom fi sclavii lor. ei au dreptul sa faca ce vor, nu se leaga nimeni de ei. un roman daca face o fapta interzisa legii, imediat e aranjat. emigrati cat mai puteti, tiganii au pus stapanire pe tara noastra. trist dar adevarat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *