Cosmin Andrei, atac la preşedintele Consiliului Judeţean, plecat în concediu

cosmin andrei consiliul local botosaniConsilierul local Cosmin Andrei l-a atacat, luni, în şedinţa de Consiliu Local pe preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. El a spus că şeful CJ a plecat în concediu şi că a lăsat problema deşeurilor spre a fi rezolvată de consilierii locali.

Domnul preşedinte a inaugurat cu mare tam-tam şi cu presă depozitul de la Stăuceni. L-a inaugurat doar de ochii lumii. De ce se amână scoaterea la licitaţie a depozitului? Se aşteaptă vreo firmă de casă a Consiliului Judeţean! Acesta este motivul şi pentru care a fost făcută firma CJ care să administreze gunoiul şi care acum a rămas cu doi angajaţi. Îl salutăm pe domnul preşedinte care tratează cu maximă seriozitate această problemă. Îl salutăm din concediu, sper că este foarte bine, pentru că a pus pe umerii noştri această problemă. Nu înţeleg de ce ne-am întâlnit aici, având în vedere că este deja o rampă care poate fi utilizată”, a declarat Cosmin Andrei în şedinţa de Consiliu Local.

like facebookLuni, consilierii locali s-au întâlnit în şedinţă extraordinară pentru a dezbate proiectul privind aprobarea primirii spre depozitare în spaţiul de stocare temporară a deşeurilor din Botoşani, a deşeurilor colectate din judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *