Portariuc: Îl rog pe domnul director al Spitalului Judeţean să nu se grăbească cu tăierea sporurilor. Vezi de ce!

banicioiu 2Primarul Ovidiu Portariuc a obţinut promisiunea de la ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, că Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Pediatrie va fi transferat cu finanţarea la Ministerul Sănătăţii. Anunţul a fost făcut luni de Portariuc, care s-a întâlnit, săptămâna trecută, cu oficialul MS pentru a discuta asupra problemelor Spitalului Judeţean.

Am promisiunea că CPU va fi inclus la rectificare şi se va încerca preluarea finanţării la minister. Ca atare, îl rog şi pe domnul director al Spitalului Judeţean să nu se grăbească cu tăierea sporurilor sau cu disponibilizările, pentru că s-a găsit o soluţie şi în cel mai scurt timp vom reuşi să rezolvăm situaţia acolo Am avut două întâlniri cu domnul ministru, care ştia problema foarte bine şi mi-a promis că la prima rectificare se încearcă transferul CPU la minister„, a menţionat Portariuc.

like facebookReprezentanţii Spitalului Judeţean au anunţat că din septembrie vor transforma CPU în cameră de gardă, dacă unitatea nu va fi finanţată de Ministerul Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *