Mini Miss&Mister Buzz 2014 și-a desemnat câștigătorii. Unul dintre concurenți este deja posesorul a câtorva expoziții de pictură!

Cristian puscasu- mini miss si mister buzz
Cristian Pușcașu, participant la Mini Miss&Mister Buzz 2014, are la 8 ani, câteva expoziții de pictură proprii

Doi copii de 8 și respectiv 6 ani au câștigat titlurile de Mini Miss și Mister Buzz 2014, concurs aflat la cea de-a III-a ediție, desfășurat la etajul IV de la Uvertura Mall. În total au participat 12 concurenți dintre care 6 băieți și 6 fete.

Aceștia au avut de trecut prin mai multe probe, respectiv proba de zi, proba Ingenious BUZZ, în cadrul căreia concurenții au avut de răspuns la o întrebare, aici testându-se spontaneitatea și tenacitatea, proba costumelor sport, proba de talent, fiecare concurent prezentând o poezie, un cîntecel, un moment sportiv și proba costumelor de seară.

like facebookLa proba de talent, unul dintre concurenți a prezentat, la doar cei 6 anișori ai săi un monolog, ajutându-se de o adevărată recuzită formată din mașinuțe de jucărie dintre care un camion s-a detașat.

În concurs a participat și Cristian Pușcașu care, la doar cei  8 anișori, se bucură de câteva expoziții de pictură, la mini miss si mister buzzproba de talent prezentând chiar 3 din tablourile sale.

La aceeași probă,  copiii au făcut gimnastică, au recitat poezii, au făcut contorsionism, karate au jucat fotbal.

Proba costumelor de seară a excelat în costumații care mai de care mai interesante, de la rochițe de prințese la rochițe simple dar elegante. Băieții s-au arătat și ei a fi foarte ingenioși, majoritatea accesorizându-și costumele cu un papion veritabil care mai de care mai colorat, dovedind că accesoriul în cauză este la mare modă.

Concursul a fost combinat cu reprize muzicale susținute de copii și tineri talentați din Botoșani ca Diana Mic și Gabriel Șobachi, cei doi, foști deținători ai titlurilor de Mini Miss și Mister Buzz la edițiile trecute, Amalia Hrom, Georgiana Zbanț, Karina Todireanu, Codruța Barariu, Ana Maria Gîbu, Steliana Orășanu. Steliana Orășanu a și prezentat spectacolul alături de două dintre reproterițele ziarului Buzz, Daria Ichim și Alexandra Ciotir.

ionut popa mini mister buzz
Ionut Popa a castigat titlul de Mini Mister Buzz 2014
Mini miss si mister buzz 2014
Mini Miss&Mister Buzz 2014: Maria Gavrilescu si Ionut Popa

Concursul a durat circa 3 ore iar, la final, toți concurenții au fost premiați cu premii de la Noriel, Mischa Kids, Carrefour și Trombi.

Cei doi deținători ai titlurilor de Mini Miss și Mister Buzz 2014 cu echipamente de mici bicicliști oferite de Activeexplore-magazinul de biciclete.  Aceștia sunt Ionuț Popa de 6 ani și Maria Guraliuc de 8 ani.

Dacă Maria a avut cea mai zgomotoasă galerie dintre toți concurenții, lucru remarcat mai ales când a fost anunțat numele câștigătoarei, mama lui Ionuț, câștigătorul titlului de Mini Mister Buzz, a izbucnit în lacrimi, când a fost anunțat titlul.

Alături de ei au concurat Cristian Pușcașu, Filip Oruc, Armando Vieriu, David Todireanu, Bianca Ostaci, Mădălina Andrici, Radu Tănasă, Ambra Zaharia, Denisa Rusu, Miruna Galan. Juriul a fost condus de Cristian Costăchel, moderatorul emisiunii Taverna de la TeleM Botoșani, iar din el au mai făcut parte Steliana Orășanu, Amalia Hrom din partea Asociației Cheia Sol, cu care ziarul Buzz colaborează constant, Ramona Lupu și Georgiana Mutu de la ziarul Buzz, Ioana Matfeev, coordonatorul ziarului Buzz și Ovidiu Porohniuc, fotograf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *