Tânăr de 26 de ani, reţinut de Poliţie pentru contrabandă cu ţigări

tigariUn tânăr de 26 de ani a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti, după ce a fost prins făcând contrabandă cu ţigări. Narcis S. conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, care a fost oprit în trafic pe drumul Darabani – Lișmănița.

Efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au identificat în portbagajul acestuia compartimente special amenajate, în care se afla cantitatea de 1.398 pachete țigarete, de provenienţă străină, pentru care tânărul din Darabani nu a putut prezenta documente justificative.

like facebookÎn cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Faţă de tânărul depistat la volanul autoturismului, poliţiştii au dispus  măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul utilizat la transportul acestora a fost indisponibilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *