Constructor, dat în judecată de o primărie, după încasarea unor bani pe lucrări neefectuate

pod refacutO firmă de construcţii din Botoşani a fost dată în judecată de o primărie, după ce a încasat bani de la instituţie pentru construcţia unui pod, însă nu a efectuat toate lucrările.

Procesul a fost deschis de Primăria Flămânzi împotriva societăţii de construcţii Victor Construct SRL, după ce societatea de construcţii a câştigat, în cursul anului 2011, un contract pentru realizarea unui pod în satul Chiţoveni, lucrare în valoare de 1,4 milioane de lei.

like facebookLa finalizarea proiectului s-a constituit o comisie şi s-a recepţionat lucrarea fără obiecţii, însă un control al Camerei de Conturi a scos la iveală au fost plătite mai multe lucrări care nu au fost executate, respectiv consolidarea malurilor în aval şi amonte. Potrivit auditorilor, instituţia ar fi plătit aproape 30.000 de lei pentru aceste lucrări şi suma a fost imputată. Acum Primăria s-a îndreptat împotriva constructorului.

Comisia de recepţie s-a bazat mai mult pe dirigintele de şantier, că el era specialistul şi de asta nu au fost obiecţii. Acum vom vedea ce spun judecătorii„, a declarat Dan Oloeru, primarul oraşului.

 

One thought on “Constructor, dat în judecată de o primărie, după încasarea unor bani pe lucrări neefectuate

  1. pai nu….ar trebui dati in judecata si comisia de receptie….adica cei care au semnat ca totul este in regula…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *