Cristian Roman: Am intrat în această alianţă cu tot sufletul

https://botosaninews.ro/wp-content/uploads/2014/08/semnare-protocol-fuziune-PNL-PDL-Botosani.jpgPrim-vicepreşedintele Alianţei Creştin Liberale (ACL) PNL-PDL Botoşani, Cristian Roman a declarat, vineri, după semnarea protocolului de fuziune PNL-PDL, că noua formaţiune politică va aduce un aport de oameni, nu neapărat cantitativ cât calitativ.

Suntem împreună pentru că ne unesc valorile dreptei care sunt: proprietatea, cultul muncii, conştiinţa valorii, libera concurenţă, dar şi solidaritatea socială. Consider că vom aduce un aport de oameni, nu neapărat cantitativ cât mai ales calitativ. Am intrat în această alianţă şi în PDL şi apoi în PNL cu tot sufletul. Am intrat cu încredere şi am intrat mai ales cu speranţa că împreună noi, cei de la această masă, şi armata care se află în spatele nostru vom reuşi să facem lucruri bune pentru Botoşani şi pentru România„, a spus Roman.

One thought on “Cristian Roman: Am intrat în această alianţă cu tot sufletul

  1. Domnule Roman, fost prefect PDL si principal pion al lui Basescu si in guvernarea Boc 1 si 2, mai taie coada vulpii – vis-a-vis de ceea ce ai zis – ca ai o armata de oameni in spate. De fapt, aceasta armata numeroasa cuprinde 40-50 de oameni( cifra identica cu noul organism de conducere al aliantei) care mai admit inca vechile deprinderi ale lui Basescu si ale lui Flutur sau sunt adeptii metodelor de guvernare catastrofale si in dispretul legilor ( absolut numai in favoarea PNL) practicate de Turcanu. Iata barca cu care vreti sa cistigati alegerile prezidentiale in judetul Botosani. Daca pe la tara, prin satele prost informate s-ar putea sa mai aveti ceva alegatori, va asigur ca in municipiile Botosani si Dorohoi nu veti avea decit 2-3 ciumeti. Cred ca nici la Darabani si nici la Saveni nu va veti ,, lipi” de alegatorii cu scaun la cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *