Ţurcanu şi Flutur au semnat protocolul de fuziune PNL- PDL

semnarea protocolului de fuziune PNL- PDL Botosani
Florin Ţurcanu şi Cătălin Flutur la semnarea protocolului de fuziune PNL- PDL Botosani

Reprezentanţii PNL şi PDL au semnat, vineri, protocolul de fuziune al noii alianţe ACL PNL-PDL şi la Botoşani. Co-preşedintele ACL PNL-PDL Botoşani, Florin Ţurcanu, a declarat că , vineri, s-a născut la Botoşani marele PNL, iar politica acestui partid va fi politica cetăţeanului.

Asigurăm cetăţenii că politica noastră va fi politica cetăţeanului şi începând de astăzi cetăţenii vor hotarâ ce vom face la Botoşani. Vom prelua ideile lor si vom promova hotărâri în Consiliul Judeţean şi Consiliul Local pentru a susţine interesele cetăţeanului„, a menţionat Ţurcanu.

Potrivit acestuia, PNL  va avea un obiectiv serios la nivelul judeţului: să câştige alegerile prezidenţiale, iar în 2016 să câştige Consiliul Judeţean, Primăria municipiului Botoşani şi majoritatea primăriilor din judeţ.

like facebookLa rândul său, co-preşedintele ACL Botoşani, Cătălin Flutur, a ţinut să precizeze că realizarea alianţei PNL-PDL reprezintă un moment istoric, cel mai important din ultimii 100 de ani în politică.

https://botosaninews.ro/wp-content/uploads/2014/08/semnare-protocol-fuziune-PNL-PDL-Botosani.jpgVom consfinţi la Botoşani înfiinţarea alianţei electorale Alianţa Creştin Liberală. Este o aliantă care s-a format special pentru a participa cu un singur candidat şi un singur program la alegerile prezidenţiale. Este un moment istoric. În două zile am făcut două fuziuni importante. Este un moment istoric pentru politica din România. Este poate cel mai important eveniment politic din ultimii 100 de ani. Am lăsat deoparte orice probleme, orice amintiri şi am reuşit să ne înţelegem. România avea nevoie de un partid puternic de dreapta„, a spus Flutur.

One thought on “Ţurcanu şi Flutur au semnat protocolul de fuziune PNL- PDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *