Rectificarea bugetară propusă de Portariuc, modificată de consilierul Florin Ghiorghiţă. Vezi unde a direcţionat banii de la Summer Fest!

florin ghiorghita si ovidiu portariucBugetul propus de primarul Ovidiu Portariuc pentru investiţii a suferit modificări, după ce consilierul PDL, Florin Ghiorghiţă, a venit cu mai multe amendamente, care au fost votate de consilierii locali ai PNL, PDL şi PER. Practic, Ghiorghiţă a propus ca cei 50.000 lei prinşi în buget de edilul municipiului pentru Festivalul Summer Fest să fie direcţionaţi către investiţii în şcoli.

Potrivit amendamentului consilierului PDL, 20.000 lei au fost repartizaţi Liceului „Dimitrie Negreanu”  pentru reabilitarea terenului de sport, 15.000 lei la Şcoala 8 Botoşani pentru lucrări de întreţinere, 10.000 lei au fost repartizaţi la Şcoala 10 Botoşani, 56.000 lei pentru asfaltare alei la Şcoala 17, 33.000 lei pentru reabilitarea Monumentului 1907, precum şi alte sume către alte investiţii, altele decât cele propuse de Portariuc.

like facebookGhiorghiţă a mai propus relocarea sumei de 210.000 lei de la reparaţii Sală Polivalentă către inelul de incendiu de la Stadionul municipal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *