Marius Cristescu rămâne, în continuare, consilier local. PP-DD ameninţă CL cu plângere penală

Marius CristescuProiectul de hotarare privind încetarea mandatului de consilier local al lui Marius Cristescu, prin pierderea calităţii de membru al PP-DD, a fost respins pentru a patra oară de consilierii locali. Opt consilieri locali au votat pentru incetarea mandatului lui Cristescu, 11 au votat „impotriva”, iar doi consilieri s-au abţinut. Înainte de votul secret exprimat de consilieri, reprezentantul PP-DD în Consiliu Local, Gheorghe Ursuleanu, a atras atenţia că în cazul în care Cristescu va rămâne pe funcţie, PP-DD va acţiona în judecată Consiliul Local.

Este a patra incercare a partidului de a-l scoate din locul pe care il ocupa abuziv acum. Luati nota de hotararea instantei. Circul care a fost coordonat in CJ se pare ca se planifica si in CL. PP-DD va face plangere penala impotriva Consiliului Local„, a spus Ursuleanu.

Consilierul PSD, Mihai Tincu, a cerut consilierilor sa nu transforme Consiliul Local intr-un loc de dispută.

Discutam de aproape un an de cazul Cristescu. Cazul Cristescu nu a fost promovat de niciunul dintre noi. Este povestea dintre dumnealui si PP-DD. Sa nu transformam CL intr-un loc in care comentam, analizam si ne dam cu parea despre deciziile instantei. Nu cred ca o sa castigati, chiar daca ati venit azi cu niste inscrisuri. Aveti puterea si discutati si cu ceilalti colegi„, a spus Tincu.

like facebookMarius Cristescu a spus ca daca se promovează hotararea, se incalca hotararea Curtii Constitutionale, întrucat nu este hotarare definitiva.

Nu ne temem de ameninţări. Am avut de-a face cu persoane mult mai periculoase decat Dan Diaconescu„, a spus Ghiorghiţă, după ce Consiliu Local a fost ameninţat cu plângerea penală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *