Fostul lider PRM din municipiul Botosani, Dinu Aolaritei, acuzat de furt

Fostul presedinte al filialei municipale PRM Botosani a intrat in conflict cu fostii colegi de partid. Conducerea PRM suntie ca Dinu Aolaritei s-a inscris in PD-L pentru a-si pastra locul in consiliul de administratie de la Eltrans, care ar fi si unica sa sursa de venit.
Mai mult, presedintele organizatiei judetene a PRM confirma cele aparute in presa la finele anului 2007, cum ca Dinu Aolaritei ar fi sustras din banii stransi de partid pentru a fi oferiti batranilor de Craciun.Fostul presedinte al organizatiei municipale PRM a demisionat dupa esecul din alegerile locale, cand nici macar candidatul la functia de primar nu a intrat in Consiliul Local.

"Nu am iesit in presa si nu am vrut sa va spun niciodata cand unul din colegii nostri a furat pur si simpu banii care erau pregatiti sa-i dam la batrani cu ocazia sarbatorilor de anul nou. I-a furat pur si simplu. Avand in schimb acuma, avand un rateu intelectual, cum de altfel si un rateu profesional, si un rateu uman il are la varsta pe care o are la oara actuala, a plecat de la noi la un alt partid pentru a-si proteja un oarecare post intr-un Consiliu de Administratie", a afirmat Codreanu.

De altfel, BotosaniNews.ro, a prezentat pe 31 ianuarie 2008 o stire privind acuzatiile de furt care ii erau aduse lui Aolaritei, insa acestea au fost negate, la momentul respectiv, de presedintele Dumitru Codreanu, care a ascuns furtul (https://www.botosaninews.ro/articol.php?a=17339)