Consilieri locali nemulţumiţi cum arată drumurile din municipiu: Îmi spunea cineva că ducea un mort la groapă şi mai-mai că sărea mortul din sicriu

consiliu local iulieUn consilier local a criticat, joi, în sedinţa de Consiliul local modul cum arată străzile în municipiul Botoşani. Gheorghe Iavorenciuc a spus ca asfaltul pe străzile din municipiu este îmbătrânit şi lipsit de marcaje rutiere.

La iesirea din Stefan cel Mare si Dobosari este un indicator care este acoperit de arbori. Accidentele sunt la locul lor acolo. Ma interpeleaza cetatenii  si imi spun ca un sfert din starzi sunt neasfaltate. Unde sunt fondurile? Nu se poate asa ceva. Nu va intereseaza? Sunteti in concediu permanent. Trecand prin oras parca mi-e rusine„, a spus consilierul local.

Critici cu privire la modul cum arată străzile din Botoşani au fost aduse şi de consilierul local Florin Ghiorghiţă. Acesta a spus ca strazile nemodernizate arata dezastruos, cu gropi si santuri. La fel si indicatoarele rutiere.

like facebookSa directionati bani pentru modernizarea acestor strazi ca oamenii sa circule in conditii civilizate. Imi spunea cineva zilele trecute ca ducea un mort la groapa si mai -mai ca sarea mortul din sicriu„, a spus Ghiorghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *