Dumitru Zmău despre conflictul din Ucraina: Nu este exclus să vină şi aici un nebun şi să umble prin centru cu un Kalaşnikov trăgând în oameni

atop zmau cucoreanuPreşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani, Dumitru Zmău, a declarat, miercuri, că în primele şase luni ale anului în curs nu au fost înregistrate la nivelul judeţului Botoşani infracţiuni de o gravitate extremă, însă, a atras atenţia oamenilor legii asupra problemelor care există în statul vecin, Ucraina. El a spus că judeţeul Botoşani s-ar putea trezi cu infractori din ţara vecină, pe fondul conflictului existent.

like facebookVedeţi că depozitele de armament din Ucraina au fost sparte. Nu se ştie unde este atâta armament. Nu este exclus să vină şi aici un nebun şi să umble prin centru cu un Kalaşnikov trăgând în oameni. Ştiţi foarte bine că ucraineii, ruşii şi moldovenii, dar şi românii consumă alcool şi putem avea evenimente de acestea„, a menţionat fostul şef al Poliţiei Rutiere Botoşani în cadrul unei şedinţe ATOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *