Numărul chiriaşilor din piaţa deschisă în mall a scăzut de la 15 la nouă. Vezi ce chirii se plătesc!

piata mall botosaniNumărul chiriaşilor din piaţa deschisă în Uvertura Mall a scăzut de la o lună la alta, ajungând de la 15, în luna ianuarie 2014, la doar nouă, la sfârşitul lunii iunie. Potrivit unui raport al societăţii Parc Industrial SA, cea care administrează piaţa din mall, veniturile din chirii au scăzut de la o lună la alta, de la 11.122 lei în ianuarie la doar 8.367 lei în iunie.

like facebookPractic, în primele şase luni ale anului, Parc Industrial SA a încasat de la chiriaşii din piaţă 63.608 lei, plătind către Uvertura Mall 53.726 lei, sub formă de chirie sau utilităţi.

Consilierul judeţean Dorin Ciuştea şi-a manifestat, miercuri, în şedinţa Consiliului Judeţean, nemulţumirea faţă de eficienţa pieţii din mall.

„Cert este că în ultimele două luni, la mai şi la iunie, activitatea este pe pierdere la această piaţă. Veniturile, din cauza renunţării unor comercianţi, sunt sub cheltuieli”, a afirmat Ciuştea, care i-a cerut preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, să ia măsuri pentru redresarea pieţii.

bugetul societatii Parc Industrial SA Botosani

One thought on “Numărul chiriaşilor din piaţa deschisă în mall a scăzut de la 15 la nouă. Vezi ce chirii se plătesc!

  1. Singura actiune realizata de Turcanu de cind este presedinte – piata minuscula din Moll-ul botosanean este pe cale sa se desfiinteze. De ce? Pentru ca aceasta locatie nu reprezinta o alternativa si un punct de atractie pentru botosaneni.
    Cum este mai bine? Sa cumperi trufandale proaspete din pietele agro-alimentare ale orasului, sau sa cumperi produse tinute intr-o cladire improprie pentru asemenea comert? Piata din Moll-ul lui Prisecaru nu va avea cumparatori niciodata.
    Asa ca, maestre Turcanu, iar ai dat cu piatra in zid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *