Bărbat ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină

skoda fabia ccident oraseni deal botosani2Un bărbat, de  63 de ani, din satul Orăşeni Deal a ajuns, sâmbătă, la spital după ce a fost lovit de o maşină. Acesta a fost la cules ciuperci din pădurea din apropiere şi se întorcea spre casă.

La intersecţia drumurilor spre Cristeşti cu cel spre Vorona a dat să traverseze strada, la câţiva metri de o trecere de pietoni şi a fost lovit de un autoturism Skoda Fabia, condus de o tânără, ce venea disnpre Botoşani spre Vorona. În urma impactului bărbatul a fost aruncat în şanţ.

Şoferiţa a susţinut că l-a văzut din timp că încearcă să traverseze, a claxonat şi a încetinit, însă nu a putut să evite impactul. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului şi a transportat bărbatul la spital pentru îngrijrii medicale. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie ce a declanşat o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului.

Din primele cercetări se pare că pietonul se face vinovat pentru traversare prin loc nepermis. La faţa locului singurele urme ale accidentului erau ciupercile împrăştiate pe carosabil.

skoda fabia ccident oraseni deal botosani3skoda fabia ccident oraseni deal botosani1skoda fabia ccident oraseni deal botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *