Şeful CJ către Doina Federovici: Investiţiile se fac conform legii şi disponibilităţilor financiare

turcanu florinPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, o contrazice pe Doina Federovici şi spune că de când a venit la conducerea CJ, împreună cu echipa sa, a implementat zeci de programe în judeţ. Potrivit şefului CJ, nu mai puţin de 38 de proiecte care prevăd realizarea de drumuri, reţele de apă şi canalizare, precum şi reabilitarea unor cămine sunt implementate la nivelul judeţului Botoşani. El a afirmat că există documente care arată acest lucru.

like facebook12 proiecte sunt finalizate, iar restul sunt în curs de derulare. Din cele 38 de proiecte, 20 sunt noi. Reabilitarea drumului Călăraşi, Curteşti-Cristineşti, George Enescu, a drumului Dracşani-Copălău, Coşula, Flămânzi-Prăjeni, Dângeni, Vorona, Suharău-Cristineşti, Cordăreni-Vorniceni, mănăstirea Coşula şi multe alte drumuri sunt în reabilitare. Ţurcanu nu are proiectele la el în buzunar. Este pentru prima dată când s-au repartizat legal şi corect bugetele către primării. Investiţiile se fac conform legii şi disponibilităţilor financiare„, a menţionat şeful CJ Botoşani.

One thought on “Şeful CJ către Doina Federovici: Investiţiile se fac conform legii şi disponibilităţilor financiare

  1. Din enumerarea drumurilor aflate in reabilitare( nu modernizare), constat ca toate au fost lansate pe vremea lui Tibuleac. In al doilea rind, degeaba se imbatoseaza Turcanu, restul obiectivelor, de fapt, sunt doar pe hirtie si ma indoiesc ca vor fi incepute cindva. Slabe sperante !
    De fapt, din cite se vede, pe domnul Turcanu nu-l mai ia nimeni in seama.
    Asa ca, nu ne mai tia chiroane, maestre de ceremonii Turcanu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *