Leo Grozavu : Primul meci din campionat are o importanţă aparte

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani vrea un rezultat pozivit, duminică, în prima etapă a campionatului.

like facebook  Leo Grozavu are încredere în proprii elevi şi este de părere că echipa din acest sezon este mai puternică decât cea din returul campionatului trecut. Cât despre Gaz Metan Mediaş, tehnicianul susţine că este un adversar puternic, însă speră la sprijinul publicului.

„Meciul de duminică este important ca orice alt joc din campionat. Sigur fiind primul are o importanţă aparte şi avem nevoie de puncte pentru moralul echipei. Cred că toţi suntem pregătiţi, jucători, antrenori, conducere şi de ce nu spectatori pe care îi aşteptăm să fie în număr cât mai mare alături de noi. Am văzut Gaz Metan Mediaş în acest sezon doar în Cupa Ligii. Au pierdut şi ei jucători, însă şi-au păstrat nucleul de bază, o echipă cu jucători experimentaţi. Ne va aşteptat, mai mult ca sigur, o partidă foarte dificilă. Şi noi suntem mai puternici ca în sezonul trecut, am făcut achiziţii importante şi mă aştept ca echipa să aibă o exprimare superioară celei pe care a avut-o în returul de campionat. Acum este prima etapă de campionat şi este prematur să vedem lucruri fantastice.  Pe măsură ce vom înainta în campionat sunt convins că echipa va da randamentul pe care îl aşteptăm toţi”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi Gaz Metn Mediaş se va disputa, duminică, de la ora 17 pe Stadionul Municipal. Preţul biletelor este de 20 de lei la peluză şi 30 de lei la tribune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *