Directorul Urban Serv: Nu s-a cărat gunoi din alte judeţe la groapa temporară din Botoşani

gunoiConducerea societăţii Urban Serv neagă faptul că s-ar fi adus gunoi la groapa temporară din judeţele Iaşi, Suceava şi Neamţ, aşa cum a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, la nivelul societăţii s-au primit solicitări pentru depozitarea deşeurilor pe spaţiul de stocare temporară a municipiului de la un număr  de zece operatori, din care şapte operează pe aria administrativă a judeţului Botoşani, unul pe aria administrativă a judeţului Iaşi şi doi pe aria administrativă a judeţului Suceava.

Pentru niciunul  din cei zece operatori  nu a fost acordată permisiunea depozitării pe spaţiul de stocare temporară pentru deşeuri al municipiului, până nu se obţine aprobarea proprietarului acestuia. Declaraţiile în cauză, fie nu au avut în spate o informare corectă, fie au fost răuvoitoare.

like facebookDeoarece Urban Serv a devenit “subiect” în această dispută cu iz politic, conducerea societăţii a luat decizia retragerii solicitării depuse de Primăria Botoşani şi Consiliul Local Botoşani , cu privire la aspectul menţionat, nedorind a se erija în “purtătorul de cuvânt” al operatorilor în cauză, se mai precizează într-un comunicat de presă al societăţii.

 

2 thoughts on “Directorul Urban Serv: Nu s-a cărat gunoi din alte judeţe la groapa temporară din Botoşani

  1. da-te dr aq acu vo 7-8 luni treceau masini de la sv cu prelate prin fata la carrefour bt carand gunoi…nu minti ca te ia draq. nesimti tilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *