Ambiţie! Un adolescent măcinat de o boală grea a fost admis la liceu

Bogdan Lazaroi
Bogdan Lazaroi

Ambiţia învinge boala în cazul unui elev ce a reuşit să acceadă la liceu deşi suferă de o boală gravă. Bodan Lăzăroi a  fost declarat admis la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, la electronică-automatizări, după ce a trecut cu bine de evaluarea naţională.

Asta, deşi a dat examenul la puţin timp după ce terminase curele de citostatice împotriva bolii care îi macină trupul firav, iar în semestrul doi din clasa a opta a lipsit mult de la şcoală, din cauza internărilor repetate în Spitalul de Copii din Iaşi.

Adolescentul a fost supus mai multor teste în urma cărora se va aprecia dacă este necesară o intervenţie chirurgicală şi dacă aceasta se va face în ţară sau străinătate

În ianuarie anul acesta, Bogdan a fost diagnosticat cu limfom malign non-Hodgkin, stadiul III tip Burkitt abdominal. Pentru sprijin financiar familia a deschis un cont la Banca Ţiriac: RO 82 BACX0000000076129000, pe numele mamei, Elena Lăzăroi.

Împreună, pentru a salva o viaţă! Bogdan, la 14 ani, are nevoie de viitor!

 

One thought on “Ambiţie! Un adolescent măcinat de o boală grea a fost admis la liceu

  1. –pe internet se gaseste o carte care poate fi citita online: „Puterea extraordinara a SUBCONSTIENTULUI TAU”-de Joseph Murphy,am citit-o cand eram la pat, online,din pacate n-o mai am caci am dat-o la mai multi,am absolvit Electro cu multi ani in urma,am urmat electronica,te rog citeste-o Bogdane si CLADESTE-TI CU INCREDERE IN DUMNEZEU VIATA!!!-ceea ce pentru noi e imposibil e posibil pentru cel care a facut lumea,suntem zidirea LUI si nu vrea sa ne piarda,doar…ne incearca.DOAMNE AJUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *