Elev trimis în judecată pentru tâlhărie. Rupea cerceii din urechile femeilor ce le întâlnea pe stradă

Parchetul BotosaniUn elev al Liceului Tehnologic Petru Rareş a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, fiind acuzat de tâlhărie. El a fost prins în timp ce smulgea cerceii femeilor pe care le întâlnea pe stradă. Ionuţ Fuior, de 19 ani, a săvârşit cinci fapte, începând cu luna mai a acestui an.

Potrivit anchetatorilor, în data de 30 mai, în jurul orei 17.30, i-a smuls unei femei cercelul din ureche, în timp ce aceasta mergea prin zona Pieţei 1 Decembrie.

Valoarea pagubei a fost estimată la 600 de lei, însă tânărul a amanetat cercelul, iar casa de amanet l-a vândut după ce a expirat perioada de graţie. O săptămână mai târziu i-a scos din ureche cercelul unei bătrâne de 74 de ani, ce mergea pe strada Tudor Vladimirescu. Femeia a spus că cercelul a costat-o 500 de lei.

În data de 19 iunie a lovit o femeie, ce stătea pe bancă în apropierea sediului PSD, smulgându-i cercelul din ureche. Expertiza medicală a arătat că femeia a avut nevoie de 6-7 de îngrjiri medicale, după ce i-a fost afectată urechea, iar prejudiciul cauzat a fost estimat la 300 de lei.

O altă faptă a fost comisă de acesta în data de 21 iunie, când i-a smus unei femei cercelul, în timp ce aceasta traversa intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu cu Griviţa. Paguba a fost estimată la 600 de lei.

Ultima faptă a fost comisă pe data de 23 iunie, când a lovit o femei ce mergea pe Calea Naţională şi i-a smuls un cercel. Femeia s-a constituit parte civilă cu suma de 300 de lei.

Tânărul şi-a recunsocut toate faptele, a fost arestat şi trimis în judecată pentru trei fapte de tâlhărie şi două de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *