Noi pagube în judeţ după precipitaţiilor căzute în ultimele 48 de ore

pod cazut la Stiubieni- BotosaniPrecipitaţiile abundente din ultimele 48 de ore au produs noi pagube în judeţ, însă, susţin reprezentanţii Instituţiei Prefectului, nu atât de însemnate. În comuna Mileanca au fost distruse două podeţe: unul la Scutari si unul la Mileanca, în timp ce în oraşul Săveni există o curte şi o grădină inundată, dar şi un beci. Cea mai importantă pagubă a fost înregistrată la Ştiubieni, unde podul care face legătura cu Vorniceni s-a surpat.

Intervenţia trebuie realizată imediat, pentru că ar putea apărea situaţii de intervenţie a salvării sau a maşinii pompierilor şi atunci trebuie să asigurăm circulaţia. Se pare că nu există căi ocolitoare, de aceea Comitetul va stabili care este intervenţia ce se va face acolo şi în cât timp vom reuşi să dăm drumul circulaţiei„, a spus subprefectul Gelu Ţigănucă.

like facebookDe asemenea, la Albeşti, in localitatea Tudor Vladimirescu au fost situaţii de cădere a liniilor electrice şi telefonice şi opt puncte de transformare afectate.

Situaţia a fost rezolvată în proporţie de peste 90% până miercuri seară. Problemele nu sunt foarte, foarte grave. In cursul zilei de astăzi, (nr. joi) la şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă vom discuta despre problemele din judeţ, iar vineri se vor prezenta evaluările pentru pagubele produse în perioada 11-17 iulie„, a mai spus subprefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *