Firmă din Botoşani la o licitaţie de 14 milioane de lei la Iaşi

apa si canalO firmă din Botoşani s-a situat pe primul loc la o licitaţie de 14 milioane de lei organizată de Primăria municipiului Iaşi. Este vorba de societatea comercială Aquaterm, care în asociere cu firma Hidroterm SA Roman, a depus cea mai bună ofertă pentru lucrări la reţeaua de termoficare.

Lucrarea vizează interconectarea magistralelor de transport ale agentului termic, valoarea estimată, fără TVA, a acestui proiect fiind de 14.175.402 lei. Ofertele au fost Asocierea SC Hidroterm SA Roman- SC Aquaterm SA Botosani, în valoare de 6.2 milioane lei, Asocierea SC Incom SA Iasi – SC AG Serv Construct SRL Negresti Oas – SC Beta Star SRL Iasi- 6.4 milioane lei, Asocierea SC Consix Constructii SRL Bucuresti – Romterm SA Bucuresti – IPCT Instalatii SRL Bucuresti- 7.4 milioane lei şi SC Conest SA Iasi- 7.5 milioane lei.
like facebookPractic, este vorba de aproximativ 3,4 kilometri de retea de termoficare in zona Canta, lucrarile presupunand realizarea legaturii intre retelele din zona Pasajului Octav Bancila. Toate lucrarile sunt finantate pe fonduri europene, pe POS Mediu si banii vin din rezerva asigurata din celelalte proceduri de licitatie. Potrivit viceprimarului Mihai Chirica, nu vor fi efectuate sapaturi pe strada Canta cu ocazia lucrarilor de interconectare a celor doua retele, vizata fiind zona de legatura dintre Canta si Dacia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *