Huncă: Nu pot să spun că nu vor fi schimbări în conducerea şcolilor. Vezi cum s-au autoevaluat directorii!

sedinta directori scoliCei aproape 200 de directori şi directori adjuncţi ai unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani au desfăşurat o activitate excepţională în anul şcolar trecut. Cel puţin asta ar reieşi din fişele de autoevaluare, unde toţi şi-au pus calificativul ”Foarte Bine”.

„Dumneavoastră dacă v-aţi face autoevaluarea, cât v-aţi pune. Nu aţi spune că sunteţi cei mai buni, dar important este ce se găseşte la inspecţiile de evaluare. Inspecţiile se fac în echipă şi aştept cu interes finalizarea„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Şefa IŞJ a spus că schimbări vor fi în rândul conducerilor de şcoli şi că acestea se vor face unde se impune.

like facebookNoi facem analize din toate punctele de vedere. Nu urmărim numai o componentă: nu numai examenul, nu numai pregătirea pentru noul an şcolar, curăţenia. Facem pentru toate componentele şi de asta avem şi anumite punctaje„, a adăugat Huncă.

Evaluarea directorilor de şcoli va fi gata la sfârşitul lunii august.

 

2 thoughts on “Huncă: Nu pot să spun că nu vor fi schimbări în conducerea şcolilor. Vezi cum s-au autoevaluat directorii!

  1. Evident doamna, ca sa fii un bun director trebuie sa bei toata ziua si apoi esti apreciat cu foarte bine! La Darabani de doi ani Ignat este beat non-stop dar nimeni nu vede nimic!Totul merge ca pe roata! Oare cu cum va mai puteti uita in oglinda dimineata! Dar inspectorul care l-a verificat pe Ignat! FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *