VIDEO Accident mortal. Un copil a murit călcat de tren

accident mortal tren oroblea neculai dimacheni botosani4Un copil, de 12 ani, a murit, marţi la amiază, după ce a fost călcat de tren. Neculai Coroblea, din comuna Dimăcheni, era cu oile la păscut şi pentru o perioadă scurtă de timp îl înlocuia pe tatăl său la o  stână din localitate.

like facebookBăiatul păştea animalele lângă o linie de cale ferată, iar la un moment dat s-a pus să se odihnească şi şi-a sprijinit capul de linie. A adormit şi nu a auzit trenul venind, iar mastondontul, ce mergea pe ruta Iaşi-Dorohoi, i-a zdrobit capul. Adolescentul a decedat pe loc, cadrele medicale solicitate la faţa locului nemaiputând face nimic.

” Era prima zi de muncă la stână la noi. Până acum a lucrat la altă stînă. A adormit cu capul pe linia de cale ferată şi trenul l-a strivit. E lovit doar la cap”, a declarat un cioban care a fost martorul evenimentului.

Poliţitii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

accident mortal tren oroblea neculai dimacheni botosani3accident mortal tren oroblea neculai dimacheni botosani2accident mortal tren oroblea neculai dimacheni botosani1accident mortal tren oroblea neculai dimacheni botosani

One thought on “VIDEO Accident mortal. Un copil a murit călcat de tren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *