Prietenii şocaţi de moartea lui Narcis Diaconu, după un accident stupid de bicicletă

diaconu narcis fernandoTrupul neînsufleţi al lui Narcis Fernando Diaconu, de 14 ani, a fost depus la Biserica Roset din municipiul Botoşani.

like facebookPrietenii şi cunoştinţele sunt şocaţi de dispariţia tânărului şi au postat mesaje de regret pe reţelele de socializare. Elev al şcolii numărul 7, acesta era un băiat plin de viaţă şi aşa a rămas şi în inimile celor dragi.

“Sincere condoleante familiei,si Narcis sper ca in rai sa fii mereu cu zambetu pe buze si sa-i faci si pe ce-i de acolo sa zambeasca asa cum ne faceai si pe noi.Vei ramane in inimele noastre. :`(“

“Dumnezeu sa te odihneasca in pace Narcis nu te vom uita niciodata sper ca acolo in rai sa fii tot la fel de vesel si prietenos . Condoleante familiei”

“Stirea ca fiinta iubita a plecat brusc din viata noastra, lasand in urma numai tristete si durere, ne-a socat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezuma doar la durere, tristete si soc si nu pot aduce nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta sa intelegem ca drumul lui s-a oprit aici. Sincere condoleante familiei si multa putere !”

Acestea sunt doar câteva mesaje din zecile postate pe pagina personală de Facebook a adolescentului ce s-a stins din viaţă, sâmbătă, după amiază, după un accident de bicicletă.

Secunde de neatenție! Adolescentul care a murit într-un accident de bicicletă a întors capul să își vadă prietenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *