Accident pe Bulevardul Mihai Eminescu produs de un șofer băut

accidentUn șofer de 36 de ani, aflat sub influența alcoolului, a produs, sâmbătă, un accident la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Prieteniei din municipiul Botoșani. Acesta conducea un autoturism pe strada Prieteniei, dinspre Primăverii spre Bulevardul Mihai Eminescu. La intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus pe Bulevardul Mihai Eminescu de către o femeie de 30  ani, din municipiul București.

În împrejurările arătate, cele două autoturisme au intrat în coliziune, în urma accidentului rezultând doar pagube materiale.

like facebookAmbii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 36 ani, rezultatul indicând o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *