Clubul Rotary instituie o bursă școlară în memoria lui Constantin Manolache

clubul rotary botosaniClubul Rotary Botoșani a lansat un proiect care are în vedere acordarea unor burse intitulate „Profesor doctor Constantin Manolache”, în memoria fostului șef al Inspectoratului Școlar.

Astfel, pentru sprijinirea elevilor cu performante, Clubul Rotary Botosani prin proiectul “Ajuta un copil sa invete– Bursa scolara „Profesor doctor Constantin Manolache” va acorda anual minim doua burse scolare.

like facebookValoare unei burse este de 6.000 lei/an si se va acorda conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

Este considerat eligibil pentrua aplica la Burșa școlară Rotary orice elev care urmează cursurile la invatamantul de zi in unitatile de invatamant din Municipiul Botosani si care:

– este elev în clasele IX – XI intr-o unitate de invatamant din municipiul Botosani si are domiciliul în judetul Botosani,

– s-a remarcat la olimpiada – faza nationala si s-a clasat in primele 20 de locuri .

– are media generala a anului de studiu anterior peste 9,00.

– veniturile familiei sa nu depaseasca 1500 lei (valoare neta ce se va dovedi prin documente).

– nu beneficiaza de alte burse cu surse din mediul privat.

Perioada de primire a dosarulor de candidatura este 20 iulie – 8 septembrie 2014, catre Clubul Rotary Botosani la adresa Botosani, str.Postei nr. 6 ,receptie Hotel Europa – Botosani.

Atribuirea burselor de studiu se va face in urma unui proces de evaluare a candidatilor inscrisi.

Lista bursierilor castigatori va fi publicata in luna septembrie 2014.

Regulamentulprogramului, criteriile de eligibilitate si continutul dosarului de candidatura pot fi accesate pepagina de facebook a clubului, la www.facebook.com/RotaryBotosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *