Un botoşănean s-a înscris în cursa pentru desemnarea candidatului PSD pentru Preşedinţia României

victor nitu jurist spitalul judetean mavromati2Un botoşănean va participa la agerile interne din PSD pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României. Este vorba despre Ignaţiu Octav Victor, care a transmis deja cererea de înscrie la alegeri şi a prezentat proiectul său.

„Subsemnatul, jurist Nițu Iganțiu Octav Victor, membru PSD al organizației municipale Botoșani, prin prezenta mă înscriu la alegerile interne pentru desemnarea candidatului la Președinția României.

” Proiectul pentru țară” de care a amintit domnul Ponta îl reprezintă ”manifestul revoluției bolnavilor împotriva disperării medicale a bolilor sociale și pentru politicieni vremelnic conducători curajoși”.

Față de excepționala coaliție anti-Ponta (anti-USL) cred ca se impune implementarea de urgență a instituților logistice inovatoare (33) care pot rezolva imediat marile probleme ale statului social (situația bătrânilor, bolilor, șomajului, sărăciei și fricii publice).

Domnule Prim-Ministru Victor Ponta, cu toate criticile care vi se aduc, ați dovedit că sunteți un politician curajos și singurul în măsură pentru ”poporul PSD” ( citat Sorin Oprescu) să evitați trecerea în opoziție ( nu prin electorate).

Indiferent de poziția care va fi luată de Congresul Național PSD, vă rog ca până la aceea dată, liderii PSD să nu vă considere deja candidatul partidului, argumentele pentru ca dumneavoastră să rămâneți Prim-Ministru fiind mult mai numeroase decât participarea la o candidatură cu o victorie probabilă dacă se va ajunge în turul doi”

confirmare primire candidatura ocatv nituconfirmare primire candidatura ocatv nitu1

2 thoughts on “Un botoşănean s-a înscris în cursa pentru desemnarea candidatului PSD pentru Preşedinţia României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *