Propunere pentru reducerea CAS şi TVA prin instituţii novatoare

victor nitu jurist spitalul judetean mavromati1Un botoşănean propune soluţii inedite, Preşedintelui şi Primului Ministru, pentru reducerea CAS şi TVA, cu ajutorul unor instituţii novatoarea. Redăm mai jos apelul făcute de Ignaţiu Octav Victor Niţu:

Apel pentru Preşedinte şi Premier

NOI (nenumăraţi optimişti inimoşi) titulari ai Platformei (revoluţia  bolnavilor şi a susţinătorilor lor împotriva bolilor sociale şi disperăririi medicale) însoţită de „33 instituţii logistice novatoare”, Vă rugăm ca în baza Pactului de Coabitare să acceptaţi instituţii novatoare ca sursă de venituri pentru reducerea CAS cu 5% şi a TVA la 19%.

Domnule Preşedinte Traian Băsescu

Aţi dorit să intraţi în istorie ca preşedinte jucător, fiind un „geniu al agitaţiei politice”, dar aveţi posibilitatea ca în final de mandat să rămâneţi în amintirea românilor şi ca „Preşedinte filantrop”.

Din cei 33.000 de deţinuţi, peste 20.000 sunt pentru infracţiuni economice (corupţie, contrabandă, evaziune fisicală, muncă la negru etc) cu o avere de peste 10 miliarde de euro şi cu un prejudiciu de peste 80 miliarde de euro.

Ori dumneavoastră prin Graţieri individuale completate cu Instituţia „Filantropia legalizată” puteţi să aduceţi venituri la Bugetul consolidat de peste 7 miliarde de euro.

Ce ne ajută pe NOI (bolnavii şi susţinătorii- peste 5 milioane) faptul că „Lotul tranferurilor în fotbal” sau Gigi Becali stau în penitenciare pe cheltuiala statului (peste 2500 de lei pe lună), iar bugetul ţării nu are bani pentru reducerea CAS, TVA şi alte acţiuni de protecţie socială?

Domnule Preşedinte Traian Băsescu

Vă rugăm să aduceţi prin semnătura dumneavoastră (lăsând deoparte declaraţiile politice) miliarde de euro la buget şi puteţi fi convins că dacă doriţi să deveniţi Prim-Ministru (varianta Putin) veţi avea tot sprijinul românilor!

 

Domnilor Prim Ministru şi Ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu

Dacă Domnul Preşedinte a solicitat sursele de finanţare pentru reducerea CAS, NOI vă oferim instituţii novatoare care pot să aducă imediat miliarde de euro la Bugetul consolidat (a se vedea Monitorul de Botoşani şi BotoşaniNews.ro din 26 iunie 2014), dar cum probabil este mai suportabil „confortul rutinei cotidiene” vă rugăm ca prin OUG să implementaţi cel puţin Instituţia „Răspunderea filantropică anti-penală”.

Din rapoartele UE rezultă că economia neagră, în România, generează peste 50 miliarde de euro pe an, iar în ultimii 20 de ani suma este cu totul colosală!

Ca buni creştini aţi face şi un gest filantropic faţă de toţi românii care au greşit şi care ar scăpat de teroarea anchetelor penale, judecărilor în miez de noapte şi care pentru iertarea socială ar da o parte din avere la Bugetul statului.

Ce folos avem NOI că politicieni „vremelnic conducători” sunt anchetaţi sau judecaţi şi mediatizaţi prin TV, atâta timp cât peste 100 de miliarde de euro prejudicii nu vor fi recuperate niciodată sau într-un procent foarte mic, de maximum 30%, după ani lungi de judecată?!

De bună voie, strict confidenţial, toţi cei care au săvârşit infracţiuni economice şi necercetate sau în curs de judecată, prin gestul lor filantropic ar face ca viaţa milioanelor de români să nu mai sufere din cauza lipsei veniturilor şi a dorinţei unor politicieni de răzbunare sau de o falsă percepţie asupra „Dreptăţii umane”.

Domnule Prim Ministru aveţi curajul politic să introduceţi pacea între români?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *